Filip Goossens (foto) speelde in het verleden bij Hoogstraten nog twee seizoenen samen met zijn voorganger Kurt Van Dooren.
Volledig scherm
Filip Goossens (foto) speelde in het verleden bij Hoogstraten nog twee seizoenen samen met zijn voorganger Kurt Van Dooren. © Mpics

Filip Goossens volgt Kurt Van Dooren op als coach van Antonia: “Geen tijd te verliezen”

voetbal eerste provincialeAmper vijf maanden na zijn aanstelling en zonder ook maar één match op de teller is Kurt Van Dooren al geen trainer meer van Antonia. De 42-jarige ex-speler van onder meer Lierse en Germinal Beerschot, die kiest voor een nieuw (maar voorlopig nog onbekend) avontuur, wordt opgevolgd door Filip Goossens.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Christophe Quartier (55) kroont zich tot vice-wereldkampioen op de lange afstand: “De kers op de taart”
  triatlon

  Christophe Quartier (55) kroont zich tot vi­ce-wereldkam­pi­oen op de lange afstand: “De kers op de taart”

  De 55-jarige Christophe Quartier uit Westrozebeke heeft zich in het Nederlandse Almere tot vice-wereldkampioen triatlon op de lange afstand gekroond in zijn leeftijdscategorie. Hij moest enkel de sterke Duitser Hugenberg voor zich dulden, maar zette wel de snelste looptijd neer. De beroepsmilitair presteerde daarmee boven alle verwachtingen en is ondanks zijn leeftijd nog lang niet van plan om er de brui aan te geven in zijn favoriete sport. “Zolang het lichaam mee kan, ga ik door”, klinkt het vastberaden.