In de hoofdkamp neemt Meriton Karaxha (foto) het op tegen de Italiaan Emanuele Cavallucci.
Volledig scherm
In de hoofdkamp neemt Meriton Karaxha (foto) het op tegen de Italiaan Emanuele Cavallucci. © Tresignie

Fight Night in Elsene achter gesloten deuren: Meriton Karaxha en El Marcouchi op zoek naar IBO-titels

boksenIn boksclub Emergence XL in Elsene vindt zaterdagavond de Fight Night achter gesloten deuren plaats. Meriton Karaxha en Mohamed El Marcouchi zijn de blikvangers in de hoofdkampen om IBO-titels.

 1. Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinneringen aan Peking 2008 weer boven”

  Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinnerin­gen aan Peking 2008 weer boven”

  In 1996, tijdens de Olympische Spelen van Atlanta, stond beachvolleybal voor de eerste keer op de officiële kalender. Het was een enorme mijlpaal in de geschiedenis van deze sport. Sindsdien is beachvolley niet meer weg te denken uit het programma. De zomersport wint almaar aan populariteit en behoort tot de meest bekeken topevenementen op de Spelen. In Tokyo 2021 viert het beachvolleybal zijn 25-jarig jubileum op de olympische kalender.
 2. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
  Triatlon Olympische Spelen

  Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

  Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.