Fien Peusens in actie op de IFAM in Oordegem.
Volledig scherm
Fien Peusens in actie op de IFAM in Oordegem. © Geert De Rycke

Fien Peusens presteert prima op scholiereninterland op de 1500m: “Tevreden over m’n wedstrijd”

AtletiekFien Peusens had een mooi aandeel in de derde plaats van de Vlaamse scholierenploeg op de interland in Francoville het voorbije weekend. De loopster uit Bilzen finishte derde op de 1500m. Zaterdag op de Flanders Cup in Kessel-Lo valt ze haar 800m-record aan. 

 1. Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basisplaats: “Maar ik kan beter”
  Voetbal 1A

  Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basis­plaats: “Maar ik kan beter”

  Door de nederlaag tegen AS Eupen is Cercle Brugge weggezakt in de klassering. Alleen Leuven en Beerschot behaalden minder punten dan de Vereniging. Een emotionele avond, met Miguel Van Damme die de aftrap gaf, eindigde daardoor ietwat in mineur. “Toch ben ik niet ontevreden na mijn eerste basisplaats, maar ik ben wel gehaald om veel meer te kunnen betekenen voor het team”, liet de Welshe speler Rabbi Matondo weten.
 2. Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessuretijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinningen”
  voetbal eerste provinciale

  Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessure­tijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinnin­gen”

  Even zag het er naar uit dat Bornem zichzelf in de voet zou schieten toen een tienkoppig Vosselaar nog op gelijke hoogte klom met nog vijf minuten op de klok, maar dankzij een hoge knal van Morris Norrée in blessuretijd hield het toch de punten thuis (2-1). Een opsteker voor Bornem dat bij het seizoensbegin tot dusver te karig werd beloond en een klein sprongetje maakt in de rangschikking.