In een sprint boekte tweedejaarsjuniore Fien Masure haar eerste zege van het seizoen, goed voor de provinciale titel.
Volledig scherm
In een sprint boekte tweedejaarsjuniore Fien Masure haar eerste zege van het seizoen, goed voor de provinciale titel. © Geert De Rycke

Fien Masure kroont zich voor eigen volk tot Oost-Vlaams kampioene bij de U19: “Super tof!”

Wielrennen meisjes jeugdFien Masure (U19) en Shanyl De Schoesitter (U17) zijn de Oost-Vlaamse kampioenen bij de meisjes jeugd. Masure zette de koers in een groepssprint naar haar hand. Een zege voor eigen volk die de provinciale titel oplevert!

  1. Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

    Thomas Van den Keybus redt de meubelen voor KVC Westerlo in pittige topper tegen SK Deinze (2-2): “Tot de laatste minuut blijven vechten”

    Het zag er lange tijd naar uit dat KVC Westerlo zijn eerste nederlaag van het seizoen ging aangesmeerd krijgen door een gretig SK Deinze, maar het team van coach Jonas De Roeck wist -niet voor de eerste keer dit seizoen- de scheve situatie nog recht te zetten. Een schijnbaar uitzichtloze 0-2-achterstand werd in extremis nog omgebogen naar een 2-2-gelijkspel.