Elise Van Sas (2) stopt samen met Bieke Kindt (12) de aanval van Lise De Valkeneer (7) af.
Volledig scherm
Elise Van Sas (2) stopt samen met Bieke Kindt (12) de aanval van Lise De Valkeneer (7) af. © Geert De Rycke

Fien Callens (VC Oudegem): “We stonden zo dicht bij een plaats in de finale van de play-offs, dit is zuur”

volleybal Liga AWat een wedstrijd. Diegene die de formule van de eliminatiewedstrijden voor de play-offs heeft uitgevonden, had ongetwijfeld dit scenario in gedachten. VDK Gent won het eerste duel op het veld van VC Oudegem. Het team van coach Callens pakte de zege op het terrein van Gent. Dus werd een ‘golden set’ afgewerkt door de twee bekerfinalisten, die zaterdag voluit voor elke bal gingen en fanatiek streden voor een plaats in de finale van de play-offs. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.