Een buitengewone Vladimir Mihailovic scoorde 45 punten tegen Bergen
Volledig scherm
Een buitengewone Vladimir Mihailovic scoorde 45 punten tegen Bergen © GDR

Fenomenale Vladimir Mihailovic schiet Okapi Aalst naar halve finale Beker van België: “Wij kunnen van iedereen winnen”

BASKETBAL BEKER VAN BELGIËVijfenveertig punten. Weergaloos! Vladimir Mihailovic scoorde aan de lopende band tegen Bergen. Het werd een wedstrijd om duimen en vingers van af te likken. Net als in Wallonië zette Okapi een scheve situatie recht. Aalst gaat naar de halve finale van de beker. Bergen én Aalst presenteerden een match die als pure propaganda voor de sport kan worden beschouwd.

 1. Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met punten morsen tegen Borgworm: “Woensdag en zondag tweemaal voluit voor elke kans tegen Aalst”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Jan Van Huffel ziet Caruur Gent met punten morsen tegen Borgworm: “Woensdag en zondag tweemaal voluit voor elke kans tegen Aalst”

  De wedstrijd tussen Borgworm en Caruur Gent leek een confrontatie met twee gezichten. De bezoekers uit Gent brachten eerst - na een 2-0-achterstand - de bordjes gelijk. Dan was er de bijna uitzichtloze tussenstand in de vierde set: van 23-20 toverde het team van coach Jan Van Huffel nog een 23-25 en een tiebreak uit de Gentse hoed. Tenslotte werd de slotset met het kleinste verschil verloren. Het duel met de Waalse ploeg mag daarom als zeer bijzonder omschreven worden.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"