Felix Reuse (r.) is sneller op de bal dan bezoeker Arenate.
Volledig scherm
Felix Reuse (r.) is sneller op de bal dan bezoeker Arenate. © VDB

Felix Reuse en Winkel Sport tonen zich te sterk voor Patro Maasmechelen: “Eerste zege is een opsteker van formaat”

VOETBAL EERSTE NATIONALEEerstenationaler Winkel Sport heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. Dankzij een sterke eerste helft én goals van Kudimbana, Beyens en Reuse leidden de manschappen van coach Verhoeven halfweg met 3-0. Ondanks een snelle tegengoal in de tweede helft hielden de Winkelnaars nadien probleemloos stand (3-1).

 1. Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent vooral genieten van deze ervaring”

  Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent vooral genieten van deze ervaring”

  Als woensdagavond om 20 uur de 1/16 finale tussen AA Gent en SV Belisia op gang geschoten wordt, zullen bij de bezoekers allicht een aantal mensen terugblikken op eerdere ontmoetingen met KV Mechelen en RSCA Anderlecht. Referentiepunten uit de voorbije tien jaar voor Spouwen-Mopertingen, naast Bilzen-Waltwilder één van de pijlers binnen het fusiegebeuren SV Belisia. Mooie herinneringen aan onvergetelijke voetbalverhalen van een vereniging, die in haar eerste fusiemaanden aan de buitenwacht probeert te bewijzen meer dan een club te willen zijn. Conform haar missie profileert SV Belisia zich als een gezonde, ambitieuze en gezellige club met een sterke lokale, maatschappelijke verankering.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?