Felice Vanassche: "Stabiliteit is het sleutelwoord in onze progressie."
Volledig scherm
Felice Vanassche: "Stabiliteit is het sleutelwoord in onze progressie." © Geert De Rycke

Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrijden meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

Felice Vanassche was vorige week tijdens de ontmoeting tegen Asterix Avo één van de uitblinkers bij VC Oudegem. Met haar sterke servicereeks speelde ze tijdens de tweede set de landskampioenen op een hoopje. Die knappe prestatie leverde uiteindelijk maar een puntje op. De aanvalster van de Dendermondse club wil zaterdag met haar team opnieuw de volle buit pakken tegen Hermes Oostende.

 1. Arthur Devos (FC Mandel United): “Alles op alles zetten in twee laatste confrontaties voor Nieuwjaar”
  voetbal eerste nationale

  Arthur Devos (FC Mandel United): “Alles op alles zetten in twee laatste confronta­ties voor Nieuwjaar”

  Van een laagconjunctuur gesproken bij eerstenationaler FC Mandel United. De Izegemnaars kijken neer op een veelbetekende 0 op 21 en ook de trainerswissel bracht niet meteen het gewenste shockeffect. Onder de Fransman David Vignes leed Mandel United op Stayen tegen KVK Tienen een tweede nederlaag op rij. De Suikerjongens haalden het met 2-1-cijfers zodat Mandel United nu afgezonderd op de laatste plaats in eerste nationale prijkt.
 2. Junior Planckaert maakt geslaagd rallydebuut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie circuit-rally kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”
  autosport

  Junior Planckaert maakt geslaagd rallyde­buut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie cir­cuit-ral­ly kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”

  Afgelopen weekend was de Rally van Spa het toneel van de titelstrijd in het Belgian Rally Championship. Achter de tenoren was de wedstrijd ook goed voor een dubbele première. Met name het rallydebuut van Junior Planckaert, naast Harelbekenaar Jens Vanoverschelde, in de Ford Fiesta Rally3 ingezet door het Roeselaarse Team Floral. Het duo verdween zondagochtend met een mechanisch euvel uit de wedstrijd, maar presteerde zeer goed in een eerste kennismaking met de rallysport.