Felice Mazzu: “We moeten met meer focus en concentratie aan de wedstrijd beginnen, nederig blijven en onze spelfilosofie behouden die we vanaf het begin van het seizoen hadden.”
Volledig scherm
Felice Mazzu: “We moeten met meer focus en concentratie aan de wedstrijd beginnen, nederig blijven en onze spelfilosofie behouden die we vanaf het begin van het seizoen hadden.” © Photo News

Felice Mazzu trekt met Union naar die andere revelatie Eupen: “De gelijkenissen tussen beide ploegen zijn er”

voetbal 1AMet elf speeldagen op de teller staat Union samen met Club Brugge aan de leiding. Tegenstander van zaterdag, Eupen, doet het bijna even goed. De Panda’s volgen op twee punten. Het belooft een interessante wedstrijd te worden met twee ploegen die duidelijk de juiste vorm te pakken hebben.

 1. Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambities kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”
  voetbal eerste provinciale

  Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambi­ties kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”

  Als er nog aan getwijfeld werd wie de grote titelkandidaat is in eerste provinciale, dan is het antwoord nu wel duidelijk. Sporting Kampenhout zette op eigen veld de puntjes op de i en smeerde eerste achtervolger VK Linden een zware 4-0-nederlaag aan. De kloof groeit daarmee tot liefst acht punten op Linden en Borght-Humbeek.
 2. Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Lyra-Lierse (0-0): “Ons plan klopte”
  Voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Ly­ra-Lier­se (0-0): “Ons plan klopte”

  Na de ontgoocheling door de 1-0-nederlaag bij Hades vorige week, had Berchem de lastige opdracht om een nieuwe reactie in mekaar te boksen tegen Lyra-Lierse. Maar Lars Coveliers en zijn ploegmaats zetten hun voet naast de leider en in een partij die beide kanten op kon, zo zagen de bezoekers een doelpunt afgekeurd en kon Van Hoof een ultieme counter net niet afronden voor Berchem, bleef het uiteindelijk 0-0.