Felice Mazzu: “We moeten heel veel respect hebben voor dit soort tegenstanders, want voor hun is het de wedstrijd van het jaar.”
Volledig scherm
Felice Mazzu: “We moeten heel veel respect hebben voor dit soort tegenstanders, want voor hun is het de wedstrijd van het jaar.” © Photo News

Felice Mazzu en Union beginnen aan hun bekeravontuur tegen Lebbeke: “Het is voor de spelers belangrijk dat we zo ver mogelijk geraken”

voetbal 1AVeel tijd om na te genieten heeft Union niet. Zaterdagavond trok het op de valreep de overwinning tegen Zulte Waregem (2-1) naar zich toe. Dinsdagavond komt Lebbeke al op bezoek voor de uitgestelde wedstrijd van de vijfde ronde van de Beker van België.

 1. Esteban Casagolda (FCV Dender): 
“De goals zullen wel volgen”
  voetbal eerste nationale

  Esteban Casagolda (FCV Dender): “De goals zullen wel volgen”

  De verplaatsing naar Mandel United moet na de karige puntenoogst van de jongste weken voor FCV Dender de volle buit opleveren. De fusieclub tussen Izegem en Ingelmunster pakte vorige week op Rupel Boom evenwel zijn eerste competitiezege en zal daar ongetwijfeld vertrouwen uit putten. Voor Esteban Casagolda maakt dat niets uit. “We moeten alleen naar onszelf kijken en een sterke prestatie neerzetten.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.