Felice Mazzu: "De groep heeft de nederlaag en die mentale rust deze week goed verwerkt."
Volledig scherm
Felice Mazzu: "De groep heeft de nederlaag en die mentale rust deze week goed verwerkt." © Belga

Felice Mazzu en leider Union willen opstaan na nederlaag tegen OHL: “Zeer tevreden dat we eens een iets rustigere week achter de rug hebben”

voetbal 1ADe nederlaag (1-3) tegen Oud-Heverlee Leuven was een opdoffer voor Union. De Brusselaars blijven wel aan de leiding, maar zagen een zegereeks van zes overwinningen stoppen. Vrijdagavond openen de Unionisten op het kunstgrasveld van STVV de zeventiende speeldag.

 1. Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeidzjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdiensten”
  Futsal Rode Duivels

  Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeid­zjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdien­sten”

  De vriendschappelijke interland tussen België en Azerbeidzjan kende een hoogst ongewone ontknoping. Op tweeëndertig seconden van het einde van de match weigerden de Azeri’s bij een 5-3-stand nog verder te spelen. Dit merkwaardig slot mag niet doen vergeten dat de Rode Duivels een sterke partij speelden. Steven Dillien was een van de smaakmakers.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.