Een stijloefening van uitblinker Marlos Moreno die in deze fase een (afgekeurd) doelpunt lukte.
Volledig scherm
Een stijloefening van uitblinker Marlos Moreno die in deze fase een (afgekeurd) doelpunt lukte. © BELGA

Fel bevochten 2-1-zege tegen Lierse Kempenzonen voor strijdbare Lommelaars

Voetbal Eerste klasse BLommel SK pakte zondag de drie punten aan de Gestelsedijk, maar het had alle moeite van de wereld met de verwoed knokkende bezoekers uit Lier. Kwamen de Pallieters al snel op voorsprong via Van Genechten, Lommel toonde veerkracht en zou finaal nog de zege over de streep trekken dankzij treffers van Thordarson en Verschueren.

 1. Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie om volgend seizoen aan te treden in eerste nationale. Dat heeft de licentiecommissie van de KBVB aan de club laten weten. Nieuwbakken voorzitter Derrick Devonport, die onlangs de club overnam van Salar Azimi, liet weten dat de club via het BAS alsnog die licentie wil afdwingen: “We willen constructief samenwerken met de licentiemanager. De toekomst van de club komt niet in gevaar”, liet de nieuwe beheerder in een open brief weten.
 1. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City

 2. Kijk hier naar de hoogtepunten van Liverpool-Real Madrid
  Play
  Champions League

  Kijk hier naar de hoogtepun­ten van Liverpool-Re­al Madrid