De speelsters van Club YLA droegen de zege tegen Charleroi op aan de geblesseerde Febe Vanhaecke.
Volledig scherm
De speelsters van Club YLA droegen de zege tegen Charleroi op aan de geblesseerde Febe Vanhaecke. © Facebook Club YLA/RV

Febe Vanhaecke (Club YLA) staat voor lange revalidatie na zware knieblessure: “Steun doet bijzonder veel deugd”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUESportief gezien begon het kalenderjaar niet bijster goed voor Club YLA. Na de competitienederlaag in Genk volgde op het veld van Anderlecht immers de uitschakeling in de Beker van België. Dit vervalt echter in het niets met de pech die Febe Vanhaecke overkwam.

  1. KVVV s’ Herenelderen en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduitbreiding en opstart G-voetbal”
    Provinciaal voetbal

    KVVV s’ Herenelde­ren en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduit­brei­ding en opstart G-voet­bal”

    Een drietal jaar geleden zag het verdere bestaan van tweedeprovincialer s’ Herenelderen er niet goed uit. Tongerenaar Steve Stas, ex-voetballer kon het niet langer met lede ogen aanzien. Hij nam het besluit om zich te ontfermen over s’ Herenelderen en vroeg zijn vriend Wesley Warnots om het sportieve voor zijn rekening te nemen. Ondertussen is de club springlevend. Er is een dynamisch bestuur met een uitstekende mix van gedreven jongeren en bestuursleden met de nodige ervaring. Ondanks stevige concurrentie in het Tongerse provinciale voetbal met volgend seizoen de start van de nieuwe fusieclub Unico Tongeren is s’ Herenelderen aan het groeien.