Steven Testaert is een dragende speler die mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig is.
Volledig scherm
Steven Testaert is een dragende speler die mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig is. © Geert Tresignie

FC Perk heeft nieuwe trainer • Eric De Greef en Hoger Op Huizingen staan knap in de top drie

Voetbal Tweede provincialeNa zes speeldagen staat Hoger Op Huizingen op een mooie gedeelde derde plaats in tweede provinciale B. De huidige stand leidt tot tevreden in de bestuurskamer, niet tot ongezonde euforie. Zaterdagavond neemt de ploeg het op tegen Meise. De tegenstander staat op de vijftiende plaats. In tweede provinciale A heeft FC Perk de samenwerking met trainer Tom Nissens stopgezet. 

 1. Trainer Koen Hustinx en doelman Maarten Silkens kozen bewust voor FC Veldwezelt: “Wij willen absoluut kampioen spelen”
  voetbal vierde provinciale A

  Trainer Koen Hustinx en doelman Maarten Silkens kozen bewust voor FC Veldwezelt: “Wij willen absoluut kampioen spelen”

  Koen Hustinx ruilde tijdens het tussenseizoen Eendracht Termien verrassend voor vierde provincialer FC Veldwezelt en werd er speler-trainer. Een jaartje eerder koos doelman Maarten Silkens ook al voor de dezelfde club. Voor beiden was het een bewuste keuze. Zowel Hustinx als Silkens wilden dichter bij huis spelen en zetten hun familieleven op de eerste plaats. Hun overstap zorgde voor een nieuwe dynamiek in het Veldwezeltse voetbal. De club prijkt mee bovenin en lokt weer vele voetbalfans naar de Winevenstraat.
 2. Franky Mestdagh (Club Roeselare) is op zijn hoede voor verplaatsing naar VV Tielt: “Onze plaats bovenin de stand vasthouden”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Franky Mestdagh (Club Roeselare) is op zijn hoede voor verplaat­sing naar VV Tielt: “Onze plaats bovenin de stand vasthouden”

  Tweedeprovincialer Club Roeselare nam een goede start in de competitie. De ploeg van trainer Mestdagh staat na 8 speeldagen op een gedeelde tweede plaats in de A-reeks met één puntje achterstand op leider SVD Kortemark. Zaterdagavond trekken de Rodenbachjongens naar VV Tielt. De Tieltenaars tellen slechts 6 punten, maar speelden wel al leider Kortemark in het verlies.