FC Mol - SKS Herentals, samen voor de aftrap van hun onderlinge duel. Twee Kempische ploegen die eigen jeugd alle kansen geven.
Volledig scherm
FC Mol - SKS Herentals, samen voor de aftrap van hun onderlinge duel. Twee Kempische ploegen die eigen jeugd alle kansen geven. © Mpics

FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwerking naar derde provinciale

voetbal eindronde vierde provincialeFC Mol en SKS Herentals, de twee Kempische clubs die in de eindronde van vierde provinciale tegenover mekaar stonden, kregen zaterdagavond te horen dat ze beiden de overstap naar derde provinciale mogen maken. Met dank aan ASV Geel, dat in de interprovinciale eindronde won van Rumbeke. Voor zowel Mol als Herentals is het een bekroning van een mooie visie, waarbij de eigen jeugd centraal staat. 

 1. Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvolgende nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijkste vandaag”
  Atletiek

  Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvol­gen­de nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijk­ste vandaag”

  Op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap atletiek heeft Philip Milanov (30) voor het twaalfde jaar op rij goud behaald in het discuswerpen. In Gentbrugge bleef hij met een worp van 61m72 een stuk onder zijn seizoensbeste, maar sprokkelde hij wel belangrijke punten het oog op kwalificatie voor het WK in Eugene. “Het ontbrak me wat aan frisheid vandaag”, zegt hij.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.