Het bestuur van FC Herne nam afscheid van Bart Van Onsem.
Volledig scherm
Het bestuur van FC Herne nam afscheid van Bart Van Onsem. © Geert Tresignie

FC Herne speelt derby op Kester-Gooik met nieuwe trainer: assistent Lothar Detaeye zal vanaf nu de trainingen en matchen leiden

Voetbal tweede provinciale BDe tegenvallende resultaten van FC Herne hebben tot een trainerswissel geleid. Het bestuur van de tweedeprovincialer besliste om de samenwerking met T1 Bart Van Onsem te beëindigen. Binnenskamers was dit geen gemakkelijke beslissing. Voorlopig neemt assistent Lothar Detaeye de taken van Bart Van Onsem over.

 1. Nicolas Nys pakt met Tienen belangrijke punten in de degradatiestrijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”
  Basketbal eerste landelijke

  Nicolas Nys pakt met Tienen belangrij­ke punten in de degradatie­strijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”

  Tienen behaalde dit weekend een belangrijke 56-54-overwinning tegen Gent-Oost Eagles. Door deze driepunter vindt de ploeg aansluiting bij een peloton van vier concurrerende ploegen die allemaal samen de laatste plaats bezetten met drie overwinningen. Zaterdag wacht er opnieuw een cruciaal duel, wanneer Limburg United C over de vloer komt.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.