Sportief manager van FC Gullegem, Filip Hostyn over de zoektocht naar een nieuwe trainer: “We zochten geen zwever, maar iemand die met zijn voeten op de grond staat.” Dat werd dus Peter Devos.
Volledig scherm
Sportief manager van FC Gullegem, Filip Hostyn over de zoektocht naar een nieuwe trainer: “We zochten geen zwever, maar iemand die met zijn voeten op de grond staat.” Dat werd dus Peter Devos. © VDB

FC Gullegem vond met Peter Devos een opvolger voor Allan Deschodt: “Ervaring gaf de doorslag”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AEnkele dagen nadat Allan Deschodt de club op de hoogte bracht van zijn vertrek komend seizoen naar eersteprovincialer SV Diksmuide stelde tweedenationaler FC Gullegem met Peter Devos al een nieuwe trainer voor. Hulstenaar Devos zat na zijn ontslag bij reeksgenoot Westhoek een tijdje zonder voetbal. Met Gullegem krijgt hij nu de kans om het ongelijk van de Ieperlingen te bewijzen. 

 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart