Fatih Calgan (28) scoorde een prachtig doelpunt tegen Wambeek Ternat.
Volledig scherm
Fatih Calgan (28) scoorde een prachtig doelpunt tegen Wambeek Ternat. © Jorghé Van Hecke

Fatih Calgan (VK Linden) hoopt opmars verder te zetten tegen Rhode-De Hoek: “We kunnen nog meedoen voor de prijzen”

voetbal eerste provincialeNa de verrassend slechte competitiestart met vijf nederlagen op rij lijkt VK Linden intussen toch weer aan een opmars begonnen te zijn. Na de 3-2-thuiszege tegen Wambeek Ternat trekt groen-wit zondag naar Rhode-De Hoek.

 1. Piotr Konitz en Olse Merksem met vertrouwen na eerste competitiezege: “De ploeg klaarstomen voor de play-downs”
  handbal eerste nationale

  Piotr Konitz en Olse Merksem met vertrouwen na eerste competitie­ze­ge: “De ploeg klaarsto­men voor de play-downs”

  Na vijftien nederlagen op rij was het afgelopen weekend eindelijk feest bij Olse Merksem, dat op eigen bodem Doornik met 26-25 wist te kloppen en zo voor het eerst dit seizoen punten pakt in eerste nationale. Merksem is al een tijdje zeker van deelname aan de play-downs, maar deze overwinning geeft de ploeg van Piotr Konitz wel een grote boost. Hubo Handbal komt zaterdagavond op bezoek in Sportcentrum De Rode Loop.
 2. Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leidersplaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”
  voetbal vierde provinciale A

  Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leiders­plaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”

  Met zeven zeges op rij is WS Zarren aan een straffe reeks bezig in vierde provinciale A. De ploeg van coach Donald Marchand komt zo voor het eerst aan de leiding dit seizoen, al moet het die eerste plaats wel delen met Kortemark, dat weliswaar een minder goed doelpuntensaldo heeft dan White Star. Handzame telt één punt minder en komt zondagmiddag op bezoek in de Mollestraat.
 3. Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”
  voetbal tweede nationale B

  Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”

  Cappellen bleef vorig weekend steken op een 1-1-gelijkspel tegen Racing Mechelen. Met dat puntje blijven de troepen van Tom Schipper weliswaar in het spoor van leider Hades en nummer twee Belisia, maar met een match meer gespeeld is de foutenmarge klein. De komende weken zullen hoe dan ook een indicatie geven van de ambities die Cappellen daadwerkelijk nog mag koesteren dit seizoen. Met zondag Belisia, volgende week Hades en daarna eerste achtervolger Hasselt op het menu, kan de titelstrijd in een beslissende plooi worden gelegd. Of toch niet?
 4. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.