Fanny Lecluyse: “Ik zal er de coaches assisteren, mijn kennis en ervaringen delen met de zwemmers en het plezier van zwemmen met hen delen om hen zo te helpen om beter te worden.”
Volledig scherm
Fanny Lecluyse: “Ik zal er de coaches assisteren, mijn kennis en ervaringen delen met de zwemmers en het plezier van zwemmen met hen delen om hen zo te helpen om beter te worden.” © Belga

Fanny Lecluyse gaat aan de slag als zwemcoach bij KZK Spurs: “Ik keer terug naar de club waar het voor mij allemaal begon”

ZwemmenEen week nadat Fanny Lecluyse op Instagram aankondigde dat ze een punt zet achter haar actieve carrière raakt al bekend hoe het verder moet. “De kogel is door de kerk: Fanny Lecluyse komt door de grote poort terug naar de Koninklijke Kortrijkse Zwemkring, de club waar het voor haar allemaal begon”, klinkt het. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Miron Muslic (Cercle Brugge) tankte energie tijdens de break: “Kortrijk nog niet veilig, wij willen in top acht”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Miron Muslic (Cercle Brugge) tankte energie tijdens de break: “Kortrijk nog niet veilig, wij willen in top acht”

  Vlak voor de interlandbreak viel Cercle Brugge uit de top acht, maar alles blijft speelbaar voor de Vereniging bij het ingaan van de laatste rechte lijn. Met de komst van KV Kortrijk en oude bekende Bernd Storck naar Jan Breydel, staat zaterdag alweer een cruciaal duel op het programma van groen-zwart. Miron Muslic zet zijn team dan ook op scherp.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Maxim Deckers en Cappellen dreigen titeldroom te moeten opbergen na 3 op 15: “Niemand houdt er rekening mee dat we nog naast de prijzen vallen”
  PREMIUM

  Maxim Deckers en Cappellen dreigen titeldroom te moeten opbergen na 3 op 15: “Niemand houdt er rekening mee dat we nog naast de prijzen vallen”

  Vorige week zondag was het dag op dag een maand geleden dat Cappellen aan de wedstrijd tegen Lebbeke begon als leider in tweede nationale. Maar vijf wedstrijden later ziet de situatie er helemaal anders uit. De troepen van Kris Lenaerts zakten na een 3 op 15 terug naar de derde plaats op zes punten van nummer een Hades en voelen intussen ook de hete adem van Lyra-Lierse en Bocholt in de nek. Als er dit weekend niet gewonnen wordt van Lille dreigt Cappellen niet alleen zijn titeldroom definitief te moeten opbergen, ook een plek in de top vijf komt dan plots in gevaar.
 2. De Gentse hoofdaanvaller Jente De Vries na revalidatie terug op het terrein: “Het ging alle kanten op”
  PREMIUM
  Volleybal

  De Gentse hoofdaan­val­ler Jente De Vries na revalida­tie terug op het terrein: “Het ging alle kanten op”

  Na een wonderlijke wedstrijd - het ging de hele tijd verbazend op en neer - kon Caruur Gent alsnog na vijf sets winnen van Decospan Menen. Het team van coach Van Huffel scoort na deze tiebreak twee belangrijke punten in deze nacompetitie. In de eindafrekening van de Champions Play-offs kan deze zege misschien wel voor de beslissende kloof gezorgd hebben. Het is afwachten wat de concurrentie doet.