Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen.
Volledig scherm
Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen. © Geert De Rycke

Fanno Nijst hervat met ambitieus Olsa Brakel trainingen: “Vooral de voetjes op de grond houden”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AUitslapen en rustig ontbijten was er zondagmorgen niet bij voor de nieuwe spelerskern van Olsa Brakel. Coach Fanno Nijst riep voor de eerste keer zijn troepen om 10 uur samen op het trainingsveld. Onder hen ook de vier nieuwe aanwinsten van geel-zwart met Thissen, Ndefe, De Cuyper en Shala. Vier namen, die intussen al mooie adelbrieven kunnen voorleggen en van Olsa voor volgend seizoen toch één van de favorieten maakt in tweede nationale A. Coach Nijst predikt echter rust. “Laat ons maar gewoon de voetjes op de grond houden”, meent hij.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!