Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen.
Volledig scherm
Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen. © Geert De Rycke

Fanno Nijst hervat met ambitieus Olsa Brakel trainingen: “Vooral de voetjes op de grond houden”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AUitslapen en rustig ontbijten was er zondagmorgen niet bij voor de nieuwe spelerskern van Olsa Brakel. Coach Fanno Nijst riep voor de eerste keer zijn troepen om 10 uur samen op het trainingsveld. Onder hen ook de vier nieuwe aanwinsten van geel-zwart met Thissen, Ndefe, De Cuyper en Shala. Vier namen, die intussen al mooie adelbrieven kunnen voorleggen en van Olsa voor volgend seizoen toch één van de favorieten maakt in tweede nationale A. Coach Nijst predikt echter rust. “Laat ons maar gewoon de voetjes op de grond houden”, meent hij.

  1. Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waasland-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

    Ambitieuze Kévin Hoggas bij Waas­land-Beveren: “Promotie met Cercle was geweldig, ik wil dat opnieuw meemaken”

    De transfer van Kévin Hoggas(29) van Cercle Brugge naar Waasland-Beveren was één van de meest opgemerkte in 1B deze zomer. De Franse middenvelder speelde vorig seizoen bij Cercle immers het grootste deel van de wedstrijden in 1A in de basis, maar kiest nu toch voor een avontuur in 1B. Zijn doel is duidelijk, zo snel mogelijk met de Leeuwen terug naar de Jupiler Pro League.