Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen.
Volledig scherm
Olsa Brakel-nieuwkomers Visar Shala, Robby Ndefe, Loic Thissen en Tjendo De Cuyper tekenden present op de eerste training van Olsa zondagmorgen. © Geert De Rycke

Fanno Nijst hervat met ambitieus Olsa Brakel trainingen: “Vooral de voetjes op de grond houden”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AUitslapen en rustig ontbijten was er zondagmorgen niet bij voor de nieuwe spelerskern van Olsa Brakel. Coach Fanno Nijst riep voor de eerste keer zijn troepen om 10 uur samen op het trainingsveld. Onder hen ook de vier nieuwe aanwinsten van geel-zwart met Thissen, Ndefe, De Cuyper en Shala. Vier namen, die intussen al mooie adelbrieven kunnen voorleggen en van Olsa voor volgend seizoen toch één van de favorieten maakt in tweede nationale A. Coach Nijst predikt echter rust. “Laat ons maar gewoon de voetjes op de grond houden”, meent hij.

 1. Pieter Kempeneers en KVK Tienen laten verdiende zege ontglippen tegen rode lantaarn Hoogstraten: “Dodelijker zijn in de zestien van de tegenstander”
  voetbal eerste nationale

  Pieter Kempeneers en KVK Tienen laten verdiende zege ontglippen tegen rode lantaarn Hoogstra­ten: “Dodelijker zijn in de zestien van de tegenstan­der”

  Geen tweede thuisoverwinning op rij voor KVK Tienen, al had het tegen hekkensluiter Hoogstraten altijd de drie punten moeten thuishouden. Vooral voor rust swingde de thuisploeg bij momenten. De verdiende voorsprong kwam er tien minuten voor tijd, maar dat was buiten Bastiaensen gerekend. Die bracht meteen na zijn invalbeurt de bordjes in evenwicht met het hoofd.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. Joachim Ngongo nadat Dender tegen Beerschot van 0-3 tot 2-3 terugkeerde: “We brachten de leider aan het wankelen”
  Voetbal Challenger Pro League

  Joachim Ngongo nadat Dender tegen Beerschot van 0-3 tot 2-3 terugkeer­de: “We brachten de leider aan het wankelen”

  Leider Beerschot was een maatje te groot voor FCV Dender en liep dankzij goals van Baeten, Verlinden en Thorisson probleemloos tot 0-3 uit. De Kielse Ratten brachten zichzelf in het slotkwartier nog in de problemen nadat Ngongo een blunder van Konstantopoulos afstrafte en Atteri nummer twee tegen de netten knalde. De gelijkmaker bleef evenwel uit voor de thuisploeg.