Maxime Limbombe in actie tijdens de eerdere oefenmatch tegen Anderlecht.
Volledig scherm
Maxime Limbombe in actie tijdens de eerdere oefenmatch tegen Anderlecht. © RV/Lierse

Familie Limbombe heeft er nog een profvoetballer bij: Maxime (17) tekent voor anderhalf jaar bij Lierse K.

Voetbal 1BMaxime Limbombe heeft vandaag zijn eerste profcontract ondertekend bij Lierse Kempenzonen. De 17-jarige flankspeler trainde al enkele weken mee met Lierses A-kern en dat leidde nu dus tot een echt contract. Maxime Limbombe is de jongere broer van Stallone (OH Leuven), Anthony (FC Nantes) en Bryan (Racing Genk).

 1. Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discriminatie: “Geen straffeloosheid meer”
  Voetbal

  Cédric Medard (ex-Kampenhout en -Diegem) stelt zich kandidaat voor Diversity Board in strijd tegen discrimina­tie: “Geen straffe­loos­heid meer”

  Dat de beleidsbepalers van het Belgische voetbal racisme en discriminatie concreter gaan aanpakken via een actieplan, het klinkt iemand als Cédric Medard als muziek in de oren. De verdediger, die recentelijk de schoenen aan de haak hing, stelde zich zelfs kandidaat voor de Diversity Board waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen om deze problematiek eindelijk een halt toe te roepen.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart