Maxime Limbombe in actie tijdens de eerdere oefenmatch tegen Anderlecht.
Volledig scherm
Maxime Limbombe in actie tijdens de eerdere oefenmatch tegen Anderlecht. © RV/Lierse

Familie Limbombe heeft er nog een profvoetballer bij: Maxime (17) tekent voor anderhalf jaar bij Lierse K.

Voetbal 1BMaxime Limbombe heeft vandaag zijn eerste profcontract ondertekend bij Lierse Kempenzonen. De 17-jarige flankspeler trainde al enkele weken mee met Lierses A-kern en dat leidde nu dus tot een echt contract. Maxime Limbombe is de jongere broer van Stallone (OH Leuven), Anthony (FC Nantes) en Bryan (Racing Genk).

 1. Thomas Jansen: van 14-jarig Helson-trainertje tot hoofdtrainer Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstraling geven”
  vrouwenvoetbal

  Thomas Jansen: van 14-jarig Hel­son-trainertje tot hoofdtrai­ner Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstra­ling geven”

  Het Belgisch voetbal heeft er sinds kort een nationale vrouwenploeg bij: de Red Flames U23. Om de kloof tussen de Red Flames U19 en de A-ploeg te verkleinen, werd een nieuwe beloftenploeg opgestart. Limburger Thomas Jansen werd aangesteld als hoofdtrainer. Jansen was van jongs af een bezige bij. Reeds als 14-jarige trainde hij de duiveltjes van Helson Helchteren. Als T1 van de Red Flames U23 is hij nu aan zijn zoveelste uitdaging in zijn trainersloopbaan toe.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle