De familie Imschoot sterk onderweg in de Dakar.
Volledig scherm
De familie Imschoot sterk onderweg in de Dakar. © Photo News

Familie Imschoot blijft opklimmen in de Dakar

AutosportDe Dakar is over halfweg en de deelnemers hebben stilaan uitzicht op de finish aan de oevers van de Rode Zee komende vrijdag. Er rest hen nog goed 1500 kilometer tegen de chrono, met nog één loodzware rit, de voorlaatste. Vader en zoon Imschoot hebben intussen een mooi parkoers achter de rug en zijn in hun buggy opgeklommen naar de 36ste plaats, onder meer voor Sébastien Loeb en ex-Le Mans-winnaar Romain Dumas. Toch wel knap voor twee liefhebbers die voor het eerst van het Dakar-avontuur proeven.   

 1. Lillenaar Flor Van Den Eynden (20) is einde contract bij FC Eindhoven en gaat op zoek naar speelminuten: “Ik wil spelen, hier of elders”
  Buitenlands voetbal

  Lillenaar Flor Van Den Eynden (20) is einde contract bij FC Eindhoven en gaat op zoek naar speelminu­ten: “Ik wil spelen, hier of elders”

  Anderhalf jaar geleden streek Flor Van Den Eynden neer bij FC Eindhoven toen hij transfervrij overkwam van... Inter Milaan. De inmiddels 20-jarige Lillenaar ging in de Nederlandse tweede klasse op zoek naar speelminuten, maar bleef tot dusver een beetje op zijn honger zitten. En dus is de centrale verdediger duidelijk. “Ik wil spelen, hier of elders”, klinkt het.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari