Carmen Vermincksel zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Kitei Pro 2020 Woman Cycling Team.
Volledig scherm
Carmen Vermincksel zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Kitei Pro 2020 Woman Cycling Team. © RV

Familie Coppens-Vermincksel volgend jaar in nieuwe wielertrui: “Carmen kiest voor semi-Rwandese ploeg, ik voor Dirk Verstruyft CT”

WielrennenTen huize Coppens-Vermincksel neemt de fiets een prominente plaats in. Illiano en Kamiel zijn nog te jong om veel in competitie te koersen, maar mama Carmen heeft de smaakt van de koers opnieuw te pakken. Papa Carrera is een gevestigde naam in het peloton. Beide ouders kiezen volgend jaar voor een nieuw team.

 1. Yanis Rucquois bezorgt Mandel United in laatste minuut eerste thuiszege van het seizoen: “Opluchting is groot”
  Voetbal eerste nationale

  Yanis Rucquois bezorgt Mandel United in laatste minuut eerste thuiszege van het seizoen: “Opluchting is groot”

  FC Mandel United heeft zijn eerste thuiszege van het seizoen beet. FC Antwerp B werd met 2-1-cijfers terug huiswaarts gestuurd, zodat er eindelijk eens een zegegebaar kon gemaakt worden in de Izegemse Skyline Arena. De eerstenationaler blijft ondanks die driepunter op de laatste plaats van het klassement staan, maar hoopt dat de ommekeer nu eindelijk is ingezet.
 2. Na zeven zeges op rij weet leider Voorde-Appelterre opnieuw wat verliezen is: “Terechte nederlaag”
  Voetbal Derde nationale A

  Na zeven zeges op rij weet leider Voor­de-Appelterre opnieuw wat verliezen is: “Terechte nederlaag”

  Het kan dan toch. Na een reeks van zeven overwinningen op rij weet leider Voorde-Appelterre opnieuw wat verliezen is. Tegen Eendracht Aalter, dat voor aanvang twaalf op twaalf had geboekt, speelde de fusieploeg een zwakke eerste helft. Na de rust draaide de Voordse machine veel beter, maar viel het doelpunt aan de overzijde. Door de winst van Tempo Overijse wordt de strijd om de titel opnieuw ongemeend spannend. Tussen beide ploegen gaapt nog slechts een kloof van één punt.
 1. Yassin Gueroui en Patro Eisden winnen in Ninove en pakken vier overwinningen op rij na de winterstop: “We blijven kloof met concurrentie uitdiepen”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Yassin Gueroui en Patro Eisden winnen in Ninove en pakken vier overwinnin­gen op rij na de winterstop: “We blijven kloof met concurren­tie uitdiepen”

  Met vier opeenvolgende overwinningen blijft Patro Eisden met een ruime voorsprong de rangschikking in eerste nationale aanvoeren. Ook Ninove kon de Eisdense TGV niet stoppen. De Maaslanders liepen na een dik kwartier uit met een doelpunt van Mehanovic. De bezoekers bleven baas maar konden de kleine marge niet uitbreiden. Zo bleef de partij boeien tot de absolute slotfase, toen de aalvlugge Bamona alle twijfels wegnam en de wedstrijd definitief besliste. Met zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Luik lijkt Eisden op weg naar 1B. En laat nu net volgende week de confrontatie met de Luikenaars op het programma staan. Mits winst kan Eisden dan de kloof nog verder uitdiepen.