Carmen Vermincksel zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Kitei Pro 2020 Woman Cycling Team.
Volledig scherm
Carmen Vermincksel zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Kitei Pro 2020 Woman Cycling Team. © RV

Familie Coppens-Vermincksel volgend jaar in nieuwe wielertrui: “Carmen kiest voor semi-Rwandese ploeg, ik voor Dirk Verstruyft CT”

WielrennenTen huize Coppens-Vermincksel neemt de fiets een prominente plaats in. Illiano en Kamiel zijn nog te jong om veel in competitie te koersen, maar mama Carmen heeft de smaakt van de koers opnieuw te pakken. Papa Carrera is een gevestigde naam in het peloton. Beide ouders kiezen volgend jaar voor een nieuw team.

 1. Nieuwe fusie op til in Klein-Brabant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”

  Nieuwe fusie op til in Klein-Bra­bant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”

  De raden van bestuur van eersteprovincialer FC Mariekerke-Branst en tweedeprovincialer KSV Bornem hebben deze week het licht op groen gezet om fusiegesprekken tussen beide clubs op te starten. In een mededeling op de clubwebsite van Bornem, ondertekend door ex-Anderlecht CEO Karel Van Eetvelt (nu strategisch adviseur bij Bornem) en Wim Coekelbergs (Mariekerke-Branst) laten beide clubs weten dat er afgelopen week alvast één verkennend gesprek was tussen een delegatie van de twee besturen. Dat krijgt nu ook een concreet vervolg.
 2. Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWessels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”
  Wielrennen profs

  Thimo Willems wordt opnieuw prof bij VolkerWes­sels Cycling Team: “Mijn zoektocht naar een nieuwe ploeg heeft niet lang geduurd”

  Van 2019 tot 2021 was Thimo Willems beroepsrenner bij Sport Vlaanderen-Baloise. Vorige winter kreeg hij te horen dat er daar geen plaats meer was voor hem. De Zemstenaar zette een stap terug, maar kon bij Minerva zijn carrière herlanceren. Het zorgde ervoor dat hij volgend jaar opnieuw aan de slag kan gaan als prof bij het Nederlandse VolkerWessels Cycling Team.