Fallou Fall had tegen Rupel Boom meer dan één keer kunnen scoren.
Volledig scherm
Fallou Fall had tegen Rupel Boom meer dan één keer kunnen scoren. © Hoogstraten / RV

Fallou Fall schenkt Hoogstraten pas tweede thuiszege van het seizoen tegen Rupel Boom (1-0): “Als we dit weekend hadden verloren, was het over en uit geweest”

voetbal eerste nationaleNa 4,5 maand zonder thuiszege kon Hoogstraten afgelopen weekend eindelijk nog eens winnen voor eigen volk. Matchwinnaar Fallou Fall scoorde zaterdag in de zespuntenmatch tegen een heel matig Rupel Boom het enige doelpunt van de avond.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Martijn Leune en Veurne pakken belangrijke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”
  PREMIUM
  voetbal eerste provinciale

  Martijn Leune en Veurne pakken belangrij­ke driepunter op het veld van Jabbeke: “Er volgen nog vijf finales”

  SV Veurne heeft in de strijd om het behoud een cruciale overwinning geboekt op het terrein van hekkensluiter SV Jabbeke. De kustploeg boog een 1-0-achterstand aan de rust om in een 2-3-overwinning, dankzij een doelpunt van invaller Martijn Leune in de blessuretijd. Veurne blijft zo voorlaatste in de stand van eerste provinciale, maar komt tot op minder dan drie punten van Lauwe, Zedelgem en Oostnieuwkerke.