Fallou Fall (links met de duim omhoog) wordt gefeliciteerd door zijn ploegmakkers na de 0-1.
Volledig scherm
Fallou Fall (links met de duim omhoog) wordt gefeliciteerd door zijn ploegmakkers na de 0-1. © GDR

Fallou Fall knalt Hoogstraten met twee treffers voorbij Aalst: “Als je zo bediend wordt, kan iedereen scoren”

voetbal tweede nationale BHoogstraten legde zondag ook Eendracht Aalst over de knie. Matchwinnaar Fallou Fall loodste de Rooikens met twee treffers naar een zesde zege in acht matchen tot nu toe.

  1. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2 zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.
  2. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.