Falke Vandecaetsbeek (Belisia), bal aan de voet, probeert tussen wat hindernissen door een nieuwe aanval op gang te brengen.
Op slag van rusten zorgde hij met een krachtige kopstoot voor de openingstreffer.
Volledig scherm
Falke Vandecaetsbeek (Belisia), bal aan de voet, probeert tussen wat hindernissen door een nieuwe aanval op gang te brengen. Op slag van rusten zorgde hij met een krachtige kopstoot voor de openingstreffer. © Bart Borgerhoff

Falke Vandecaetsbeek (Belisia) na de puntendeling tegen Jong KV Mechelen: “Wij scoren niet en geven slechts één kans weg”

voetbal tweede nationale BLeek Belisia de topper tegen Jong KV Mechelen naar zijn hand te kunnen zetten, dan werd het team van coach Luc Nilis in de slotfase op een rake counter getrakteerd. Falke Vandecaetsbeek zag hoe zijn team kans na kans onbenut liet en bleef dan ook ontgoocheld achter. “Uiteraard sta ik hier liever met de zege in handen. Als we evenwel tegen een team als dit KV Mechelen de bovenhand kunnen houden, ben ik van de andere kant ook weer niet bevreesd voor de toekomst. Jammer van al die gemiste kansen, maar als we dit week na week kunnen brengen, zullen we ons bovenin handhaven.”

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”
  voetbal tweede nationale B

  Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”

  Cappellen bleef vorig weekend steken op een 1-1-gelijkspel tegen Racing Mechelen. Met dat puntje blijven de troepen van Tom Schipper weliswaar in het spoor van leider Hades en nummer twee Belisia, maar met een match meer gespeeld is de foutenmarge klein. De komende weken zullen hoe dan ook een indicatie geven van de ambities die Cappellen daadwerkelijk nog mag koesteren dit seizoen. Met zondag Belisia, volgende week Hades en daarna eerste achtervolger Hasselt op het menu, kan de titelstrijd in een beslissende plooi worden gelegd. Of toch niet?