Faiz Selemani in een spurtduel met Club Brugge-speler Tahit Chong: "Ik zeg zelden wat over de scheidsrechter maar als hij normaal doet, zijn we nu al mathematisch safe."
Volledig scherm
Faiz Selemani in een spurtduel met Club Brugge-speler Tahit Chong: "Ik zeg zelden wat over de scheidsrechter maar als hij normaal doet, zijn we nu al mathematisch safe." © Belga

Faïz Selemani heeft in Kortrijk Union nog niet doen vergeten: “Twee seizoenen met hindernissen”

Voetbal 1ABij tweedeklasser Union was hij een van de drie smaakmakers tijdens dat knappe seizoen onder leiding van... Luka Elsner. Samen met Percy Tau en Youssoufou Niakaté maakte hij er het goede weer en  stond daarbij persoonlijk in voor 17 doelpunten. Bij KV Kortrijk wisselden hoge en lage momenten zich te vaak af om daar een valabel verlengstuk aan te breien. “Ik kwam te veel hindernissen tegen”, is zijn verklaring.

 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei