Faïz Selemani en Eupen-speler Jonathan Heris (r.) vechten om de bal.
Volledig scherm
Faïz Selemani en Eupen-speler Jonathan Heris (r.) vechten om de bal. © Photo News

Faïz Selemani en KV Kortrijk spelen tegen Eupen voor vierde keer op rij gelijk: “Teleurgesteld in mezelf”

Voetbal 1AOpnieuw geen overwinning voor KV Kortrijk, maar ook geen nederlaag. De Kerels speelden tegen Eupen voor de vierde keer op rij gelijk. Na een aangenaam kijkstuk werd het 2-2. Sleutelfiguur Faïz Selemani speelde een bleke partij en miste een elfmeter. 

 1. Glenn Neven en Lommel SK ontvangen Lierse Kempenzonen: “Geen twijfel, dit is de match van het jaar”
  Voetbal Challenger Pro League

  Glenn Neven en Lommel SK ontvangen Lierse Kempenzo­nen: “Geen twijfel, dit is de match van het jaar”

  Beleeft Lommel SK een geslaagd of een mislukt seizoen? Aldus de inzet van de wedstrijd van volgende zaterdag (aftrap om 20.45 uur) wanneer de Gestelsedijk de troepen van Lierse Kempenzonen over de vloer krijgt. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie wordt dan ook beslist wie de play-offs haalt en wie op weg is naar een flauw seizoenseinde.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 3. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
  voetbal tweede nationale A

  Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

  Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0) voor een 4-3-3.