Jeroen Vanderputte (r.) moest ondanks vier matchballen de titel bij de heren 35/3 aan Gerard Offermans (Bierbeekse Tennisclub) laten.
Volledig scherm
Jeroen Vanderputte (r.) moest ondanks vier matchballen de titel bij de heren 35/3 aan Gerard Offermans (Bierbeekse Tennisclub) laten. © Stijn Deleus

Ex-voetballer Jeroen Vanderputte op zucht van toernooiwinst op TC Iris Kessel-Lo: “Ik had altijd moeten winnen”

tennisAls er iemand van de thuisclub zich in het slotweekend in de kijker speelde op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo, dan wel Jeroen Vanderputte. De voetballer op rust haalde bij de heren 3 de laatste vier en bij de junior-veteranen greep hij zelfs nipt naast de eindzege.

  1. Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”
    Voetbal 3NA

    Bart De Durpel speelt zondag met Voor­de-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

    Ze hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.