Jeroen Vanderputte (r.) moest ondanks vier matchballen de titel bij de heren 35/3 aan Gerard Offermans (Bierbeekse Tennisclub) laten.
Volledig scherm
Jeroen Vanderputte (r.) moest ondanks vier matchballen de titel bij de heren 35/3 aan Gerard Offermans (Bierbeekse Tennisclub) laten. © Stijn Deleus

Ex-voetballer Jeroen Vanderputte op zucht van toernooiwinst op TC Iris Kessel-Lo: “Ik had altijd moeten winnen”

tennisAls er iemand van de thuisclub zich in het slotweekend in de kijker speelde op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo, dan wel Jeroen Vanderputte. De voetballer op rust haalde bij de heren 3 de laatste vier en bij de junior-veteranen greep hij zelfs nipt naast de eindzege.

 1. Dreamteam met Le Mans-winnaar Stéphane Ortelli in 24 Hours of Zolder

  Dreamteam met Le Mans-win­naar Stéphane Ortelli in 24 Hours of Zolder

  Met Marc Goossens, Thierry Boutsen en Pedro Lamy kent de 24 Hours of Zolder al winnaars die dicht bij succes in Le Mans kwamen, maar een winnaar van de wereldberoemde Franse uithoudingsrace kreeg de Limburgse klassieker nog nooit aan de start. Daar komt nu verandering in. De 52-jarige Monegask, Stéphane Ortelli, komt woensdagmiddag in Zolder aan en maakt deel uit van het team met de Belgen Ghislain Cordeel, Laurent Vandervelde, Benjamin Paque en Sven Van Laere, een team met een mix van jonge wolven, ervaren gentleman drivers en een levende legende. De erelijst van de Monegask is indrukwekkend, met naast zijn zeges in Le Mans en Spa, ook een titel in FIA GT met Laurens Vanthoor en WRT.
 1. Thalhammer (Cercle) rekent tegen KVM op thuisreputatie: “In Brugge niet meer verloren sinds januari”

  Thalhammer (Cercle) rekent tegen KVM op thuisrepu­ta­tie: “In Brugge niet meer verloren sinds januari”

  Met drie punten uit evenveel wedstrijden nam Cercle Brugge geen gedroomde competitiestart. Zo komt er al wat druk te liggen op het duel in de vooravond met KV Mechelen. Waarbij het vooral afwachten wordt of coach Dominik Thalhammer een beroep zal kunnen doen op aanvoerder Hannes Van Der Bruggen, vorige week in Luik zwaar aangetrapt op de knie door de Noor Dönnum van Standard.
 2. Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”

  Opluchting. Dat gevoel overheerste ook bij Gaëtan Coucke (24) na de 3-0-overwinning tegen Union. De nul is van het bord. “Die eerste driepunter maakte het deze week toch aangenamer op training”, aldus de doelman. Ook die andere nul is van de tabellen, die van de clean sheets. “Dat doet zeker deugd. Vooral omdat er geschreven werd dat we defensief kwetsbaar waren.”