Christophe Impens is vandaag Managing Director van Golazo: “Als ik een paar jaar langer had gelopen, dan zou ik nu mijn droomjob niet uitvoeren.”
Volledig scherm
Christophe Impens is vandaag Managing Director van Golazo: “Als ik een paar jaar langer had gelopen, dan zou ik nu mijn droomjob niet uitvoeren.” © Geert De Rycke

Ex-Olympiër Christophe Impens (51) over Atlanta 1996: “Fratsen tijdens de stage vooraf zijn mooiste herinneringen”

Atletiek bijna vergeten olympiërsSport zit Christophe Impens in het bloed. Vijfentwintig jaar geleden liep hij de halve finale van de Olympische Spelen in Atlanta. Vandaag is de Oudenaardist Managing Director van Golazo, een bedrijf in de sportmarketing en organisator van onder meer de Memorial Van Damme en de Ronde Van België.

  1. Zinho Gano maakt eerste wedstrijd vol voor Zulte Waregem: “Jammer dat ik net niet kon scoren”
    Voetbal 1A

    Zinho Gano maakt eerste wedstrijd vol voor Zulte Waregem: “Jammer dat ik net niet kon scoren”

    Zulte Waregem kon de 4.124 abonnees die op de partij tegen Standard waren afgekomen niet plezieren met de eerste driepunter van het seizoen. Integendeel, in de slotminuten ging zelfs een gelijkspel verloren. De frustraties over de tweede discutabele penaltyfase in evenveel wedstrijden, overstemde de tevredenheid over de prima prestatie van Zinho Gano, die voor het eerst in de basis stond.