Olivier Vliegen en zijn vriendin Katarina genieten momenteel van een korte vakantie in Maasmechelen. “Eind juni trek ik opnieuw naar Tsjechië met het doel om eerste keeper van Slovan Liberec te worden”, blikt Vliegen vooruit.
Volledig scherm
Olivier Vliegen en zijn vriendin Katarina genieten momenteel van een korte vakantie in Maasmechelen. “Eind juni trek ik opnieuw naar Tsjechië met het doel om eerste keeper van Slovan Liberec te worden”, blikt Vliegen vooruit. © Dick Demey

Ex-Genkdoelman Olivier Vliegen aast op vaste keepersplaats bij Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec: “Ik ben klaar voor een nieuwe stap”

Een vijftal jaar geleden maakte Olivier Vliegen samen met Gaëtan Coucke en Nordin Jackers nog deel uit van een bijzonder getalenteerde KRC Genkse jeugdlichting keepers. Na een ommetje bij Anderlecht koos Olivier Vliegen op zijn achttiende voor een stap in het onbekende en tekende een contract van drie jaar en een half bij de Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec.  “Ik voel me sterker dan ooit”, klinkt een gemotiveerde Vliegen. 

 1. Emil Abaz en Rupel Boom sluiten pre-voorbereiding met goed gevoel af ondanks 4-1-nederlaag tegen OHL: “Ik wil promoveren met deze club”
  Voetbal eerste nationale

  Emil Abaz en Rupel Boom sluiten pre-voorberei­ding met goed gevoel af ondanks 4-1-nederlaag tegen OHL: “Ik wil promoveren met deze club”

  Woensdagavond sloot Rupel Boom zijn pre-voorbereiding af met een oefenpot bij eersteklasser Oud-Heverlee Leuven. De Steenbakkers verloren met 4-1, maar zoals altijd in een oefencampagne was de uitslag van geen tel. De prestatie was dat wel al enigzins en daarover mochten de troepen van Greg Vanderidt best tevreden zijn. Ook aanvaller Emil Abaz (23), die zijn tweede goal maakte in drie wedstrijden en het seizoen heel ambitieus tegemoet kijkt.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.