Sofie Hendrickx in actie toen ze in 2018 nog bij Namen speelde. Hier probeert ze Lara Gaspar, toen Basket Waregem en intussen bij Kortrijk Spurs aan de slag, voorbij te gaan.
Volledig scherm
Sofie Hendrickx in actie toen ze in 2018 nog bij Namen speelde. Hier probeert ze Lara Gaspar, toen Basket Waregem en intussen bij Kortrijk Spurs aan de slag, voorbij te gaan. © BELGA

Ex-Belgian Cat Sofie Hendrickx vervoegt staf van Basket Waregem: “Speelsters vooruithelpen in hun ontwikkeling”

BASKETBAL TOp division WomenSofie Hendrickx (34) vervoegt vanaf mei de coaching staff van Basket Waregem. De ex-Belgian Cat gaat wordt physical coach bij de ploeg uit de hoogste klasse van het vrouwenbasketbal. 

 1. Tennis SDI kan z’n leden met Padel 1700 eindelijk laten proeven van de populairste racketsport: “Het enthousiasme is heel groot”
  padel

  Tennis SDI kan z’n leden met Padel 1700 eindelijk laten proeven van de populair­ste racket­sport: “Het enthousias­me is heel groot”

  Het succes van het padel indachtig konden ze bij Tennis SDI uiteraard niet achterblijven. Na de tijdelijke velden van een jaartje geleden kan de Dilbeekse club onder de noemer ‘Padel 1700’ eindelijk bij het steeds langer wordende lijstje van Vlaams-Brabantse padelclubs gevoegd worden. En het goede nieuws is dat het niet bij twee terreinen zal blijven.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"