Ewout De Keyser rijdt zaterdag met een Vlaamse selectie voor het eerst de klassieke Omloop Het Nieuwsblad voor beloften.
Volledig scherm
Ewout De Keyser rijdt zaterdag met een Vlaamse selectie voor het eerst de klassieke Omloop Het Nieuwsblad voor beloften. © Geert De Rycke

Ewout De Keyser viert in Omloop HNB klassiek debuut: “Benieuwd wat ik op die explosieve hellingen waard ben”

wielrennen beloftenMet een Vlaamse selectie mag Ewout De Keyser (21) Omloop Het Nieuwsblad rijden. Ploegleider Angelo De Clercq wil de pion van Dovy Keukens-FCC zaterdag de eerste vijftig km in de vuurlijn zien.

  1. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
    voetbal jupiler pro league

    Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

    AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.