Na een foute terugspeelbal van Ciranni kon Gueye voor Kortrijk scoren in de rug van Pletinckx, maar die bracht Zulte Waregem met de aansluitingstreffer weer in de wedstrijd.
Volledig scherm
Na een foute terugspeelbal van Ciranni kon Gueye voor Kortrijk scoren in de rug van Pletinckx, maar die bracht Zulte Waregem met de aansluitingstreffer weer in de wedstrijd. © BELGA

Ewoud Pletinckx (Zulte Waregem) doet derby kantelen: “Of het penalty was? Dat heeft geen belang”

VOETBAL 1AOok na de ‘Vlasico’ blijft Zulte Waregem op zoek naar de eerste thuiszege van het seizoen. Essevee kon tegen Kortrijk ternauwernood een punt uit de brand slepen, en blijft onderin het klassement haperen. “Het wedstrijdverloop zat gewoon tegen”, sakkert Ewoud Pletinckx, die met de aansluitingstreffer in de slotfase het duel alsnog deed kantelen.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.