Ewoud Pletinckx kreeg na zes wedstrijden op de bank in Kortrijk eindelijk zijn eerste speelminuten van 2022. Invallen bij 5-0 was niet evident, maar hij wist de schade verder te beperken: “Iedereen was aangeslagen na het derbyverlies, maar we moeten de rug rechten. Tegen Seraing is het écht van moeten.”
Volledig scherm
Ewoud Pletinckx kreeg na zes wedstrijden op de bank in Kortrijk eindelijk zijn eerste speelminuten van 2022. Invallen bij 5-0 was niet evident, maar hij wist de schade verder te beperken: “Iedereen was aangeslagen na het derbyverlies, maar we moeten de rug rechten. Tegen Seraing is het écht van moeten.” © Photo News

Ewoud Pletinckx weer in basis bij Zulte Waregem in zespuntenduel met Seraing? “Elke match is nu cruciaal”

Voetbal 1AZondagavond staat Zulte Waregem voor zijn waarheid. Seraing komt naar de Elindus Arena. Een wedstrijd die Essevee absoluut moet winnen. Door de schorsing van Humphreys  keert Ewoud Pletinckx in de defensie mogelijk terug in het team. Niet evident in de gegeven omstandigheden, maar de jonge verdediger uit eigen opleiding heeft ondertussen al wel meer meegemaakt. “Elke match is voor ons nu cruciaal, want we hebben de punten zeer dringend nodig”, beseft hij.