Esteban Muth, opnieuw sterk in zijn debuutjaar in DTM.
Volledig scherm
Esteban Muth, opnieuw sterk in zijn debuutjaar in DTM. © RV

Esteban Muth zet opmars in DTM verder: “de derde maal dat ik punten scoor”

AutosportNa een geslaagd debuut in de DTM in Monza, trok Esteban Muth dit weekend naar de Lausitzring en hij bevestigde er al het goede wat over hem wordt verteld. Zaterdag reed de 19-jarige Belg opnieuw naar een top vijf in de kwalificatie, alvorens voor de derde maal in evenveel races punten te scoren. Op zondag weerhield een technisch probleem hem echter van een nieuwe mooie score.

  1. KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritaire leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

    KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritai­re leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

    De rust lijkt te zijn weergekeerd bij KSK Heist. Niet dat het in aanloop naar de overwinning tegen Charleroi onrustig was, maar nu het vertrouwen een flinke boost heeft gekregen door die 0-1-zege zal het er aan de Lostraat in Heist toch iets gemoedelijker aan toegaan. De beloning is er eindelijk, nu nog die lijn doortrekken, en dit tegen de autoritaire leider uit Francs Borains, die met het maximum van 15 punten in de tabellen staat.