Esteban Müth verraste vriend en vijand bij zijn debuut in het hoogstaande DTM in Monza.
Volledig scherm
Esteban Müth verraste vriend en vijand bij zijn debuut in het hoogstaande DTM in Monza. © Hoch Zwei / Juergen Tap / RV

Esteban Muth maakt veelbelovend debuut in DTM: “Ik kijk uit naar de volgende wedstrijden”

autosportTweemaal een top vijf in de kwalificatie, gevolgd door een elfde en een negende plaats in de beide races en dat tegen een gereputeerde en internationale concurrentie: dit weekend heeft de jonge Esteban Muth zijn visitekaartje afgegeven tijdens de eerste manche van de DTM ‘new look’, met de GT3-wagens. Aan het stuur van zijn Lamborghini Huracan EVO T3 Motorsport #10, bewees de jonge Belg dat er met hem zal moeten rekening worden gehouden.

  1. Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”
    Voetbal Jupiler Pro League

    Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”

    Opluchting. Dat gevoel overheerste ook bij Gaëtan Coucke (24) na de 3-0-overwinning tegen Union. De nul is van het bord. “Die eerste driepunter maakte het deze week toch aangenamer op training”, aldus de doelman. Ook die andere nul is van de tabellen, die van de clean sheets. “Dat doet zeker deugd. Vooral omdat er geschreven werd dat we defensief kwetsbaar waren.”