Esteban Casagolda (r.) werkt zich te pletter voor de ploeg, maar scoorde tot dusver slechts één keer in competitieverband.
Volledig scherm
Esteban Casagolda (r.) werkt zich te pletter voor de ploeg, maar scoorde tot dusver slechts één keer in competitieverband. © Geert De Rycke

Esteban Casagolda (FCV Dender):
“De goals zullen wel volgen”

voetbal eerste nationaleDe verplaatsing naar Mandel United moet na de karige puntenoogst van de jongste weken voor FCV Dender de volle buit opleveren. De fusieclub tussen Izegem en Ingelmunster pakte vorige week op Rupel Boom evenwel zijn eerste competitiezege en zal daar ongetwijfeld vertrouwen uit putten. Voor Esteban Casagolda maakt dat niets uit. “We moeten alleen naar onszelf kijken en een sterke prestatie neerzetten.”

 1. Gilles Vandecaveye: “We moeten met Caruur Gent dringend op zoek naar puntenwinst in Achel”
  Volleybal Euromillions League

  Gilles Vandeca­veye: “We moeten met Caruur Gent dringend op zoek naar punten­winst in Achel”

  Caruur Gent is woensdagavond op een supergemotiveerde tegenstander gebotst. Decospan Menen was, zeer begrijpelijk, geprikkeld door het missen van de bekerfinale nadat zij op het einde van december tijdens de halve finale de golden set verloren van de Gentse ploeg. Ook het nieuws dat de grensploeg zou stoppen, zorgde ongetwijfeld voor een extra lading adrenaline.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.