Indulek Kelderke Erwetegem en Opel Haeck Drongen maakten er een pittige minivoetbaltopper van. Mathieu De Weirdt speelt een ploegmaat aan. Alandson Jansen Da Silva kijkt toe.
Volledig scherm
Indulek Kelderke Erwetegem en Opel Haeck Drongen maakten er een pittige minivoetbaltopper van. Mathieu De Weirdt speelt een ploegmaat aan. Alandson Jansen Da Silva kijkt toe. © Geert De Rycke

Erwetegem-Drongen eindigt na spektakelmatch onbeslist, AZ’77 Maldegem stunt bij leider Deftinge

MINIVOETBAL EERSTE NATIONALEDe topper in eerste nationale tussen Indulek Erwetegem en Opel Haeck Drongen loste de verwachtingen ruimschoots in. Na een heuse spektakelmatch werd het 8-8. Een sterke opener in 2022 kwam er ook van AZ’77 Maldegem. Dat zorgde voor een stunt door bij leider San Siro Deftinge met 3-4 te winnen. Het was niet de enige verrassing op de eerste speeldag in het nieuwe kalenderjaar, want Sint-Gillis-Waas deelde titelkandidaat Synergie Oudenaarde een stevige uppercut uit: 11-6. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provinciale: “Gerechtigheid is geschied”
  Eindronde

  KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provincia­le: “Gerechtig­heid is geschied”

  Eind goed, al goed. Na de verloren titelmatch op het veld van Borsbeke is KSV Sottegem er toch in tweede zit in geslaagd om de verdiende promotie naar eerste provinciale af te dwingen. In een nagelbijter voor meer dan duizend toeschouwers tegen Denderleeuw zorgde Van De Maele tien minuten voor affluiten voor dé verlossing. Een waar volksfeest barstte los in Erwetegem, waar Sottegem een dolle feestnacht inging.