Timon Van Calenbergh (r) en Thomas Suy in duel. Finaal haalt de Erpenaar het.
Volledig scherm
Timon Van Calenbergh (r) en Thomas Suy in duel. Finaal haalt de Erpenaar het. © Geert De Rycke

Erpe-Mere United mee op kop na winst in Melsele: “Op onze zege valt niets aan te merken”

Voetbal Derde Nationale AErpe-Mere United blijft verbazen in derde nationale. Nadat de ploeg met een zeven op negen opende, werd er dit weekend met 0-3 gewonnen op Svelta Melsele. Door deze zege deelt United nu de leidersplaats met Oostkamp. Volgende zondag neemt men het in eigen huis op tegen Stekene.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodetitel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodeti­tel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”

  SV Oostkamp is als enige ploeg ongeslagen in derde nationale A en telt intussen 5 punten bonus op eerste achtervolger Voorde-Appelterre. Met nog drie wedstrijden te gaan in de eerste periode kan de rood-witte formatie dit weekend, wanneer Eppegem op bezoek komt, een stevige optie nemen op de eerste periodetitel. Doelman Milan Iket wil dan ook niet langer de kat uit de boom kijken.