Levi Jacobs beseft dat United voor een zware campagne staat, maat ziet positieve punten.
Volledig scherm
Levi Jacobs beseft dat United voor een zware campagne staat, maat ziet positieve punten. © EVL

Erpe-Mere United kansloos onderuit tegen Lokeren-Temse: “Tegen deze ploeg verliezen is geen schande”

Voetbal Tweede Nationale AErpe-Mere United heeft dit weekend niet kunnen stunten tegen Lokeren-Temse. De ploeg moest negentig minuten lang de wet van de sterkste ondergaan en ging finaal met 3-0 ten onder. Bij United kan men de nederlaag in een juist perspectief plaatsen. Het is niet in Lokeren dat de punten moesten geoogst worden. Anderzijds blijft de ploeg voorlopig op de laatste plaats hangen.

  1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”
    voetbal derde nationale B

    Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”

    Van twee teams, die doorgaans een voetballende oplossing nastreven, bleek in het duel tussen Schoonbeek-Beverst en Wellen uiteindelijk weinig van over te blijven. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) zag zijn team nochtans goed starten. “Gaandeweg in die eerste helft werd duidelijk, dat we voorin geen balvastheid toonden. Vandaar ook met Guiseppe Salamone een wissel bij de rust. De bedoeling was om nog te wachten tot het uur om voluit de gaan drukken. Dat bleek door dat doelpunt meteen na de pauze, niet meer nodig”, geeft Beckers aan.