Erik Leffelaer ruilt volgend seizoen promovendus Loenhout voor Sint-Lenaarts B.
Volledig scherm
Erik Leffelaer ruilt volgend seizoen promovendus Loenhout voor Sint-Lenaarts B. © Mpics

Erik Leffelaer vertrekt bij Loenhout met promotie: “Had me geen mooier afscheid kunnen dromen”

eindronde tweede provinciale stijgersDoor de zege van Geel zaterdag was Loenhout voor aanvang van de return tegen Bonheiden al zeker van de promotie, maar dat weerhield de troepen van afscheidnemend coach Erik Leffelaer er niet van om na de heenmatch (1-2) donderdag ook de terugwedstrijd (3-1) winnend af te sluiten.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Amaury Capiot begint aan zijn eerste Ronde van Frankrijk: “Blij als een kind”
  Wielrennen profs

  Amaury Capiot begint aan zijn eerste Ronde van Frankrijk: “Blij als een kind”

  Amaury Capiot (Arkea Samsic) is één van de veertig renners die vrijdag voor het eerst aan de start van de Ronde van Frankrijk staan. Met zijn 29 jaar staat de Lanakenaar in de top tien van de oudste Tour-debutanten van 2022. Daar maalt Capiot niet om. “Ik wist het al een tijdje, maar toen mijn team de selectie maandag bekendmaakte, voelde ik me zo blij als een kind. Ik heb er lang op moeten wachten en daarom wordt het echt genieten. En werken natuurlijk, want de verwachtingen zijn hoog”, vertelt Amaury Capiot.