De nieuwe Ronsische coach Erick Rios zag zijn ploeg een veelbelovende partij spelen tegen Petegem, maar puntengewin bracht dit niet op. Zondag wacht al een nieuwe uitdaging in de derby tegen Olsa Brakel.
Volledig scherm
De nieuwe Ronsische coach Erick Rios zag zijn ploeg een veelbelovende partij spelen tegen Petegem, maar puntengewin bracht dit niet op. Zondag wacht al een nieuwe uitdaging in de derby tegen Olsa Brakel. © Geert De Rycke

Erick Rios staat met Ronse voor nieuwe uitdaging in derby tegen Olsa: “Tonen dat we stappen gezet hebben”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler SK Ronse staat zondagnamiddag voor de eerste uitmatch van de nieuwe competitie en het is er meteen eentje die kan tellen. De blauwhemden trekken naar de buren van Olsa Brakel en hopen er de goede openingsmatch van zaterdagavond tegen Sparta Petegem te kunnen bevestigen. “Maar wel het liefst met dat verschil dat het ons nu wel punten oplevert”, benadrukt coach Erick Rios.

  1. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

    Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.