Begin dit jaar won Enzo Wouters in een sprint Gent-Staden. In 2021 zal er geen opvolger zijn voor de pion van Tarteletto-Isorex.
Volledig scherm
Begin dit jaar won Enzo Wouters in een sprint Gent-Staden. In 2021 zal er geen opvolger zijn voor de pion van Tarteletto-Isorex. © VDB

Eric Van Robaeys over provinciale wielerkalender: “Maart ziet er vrij goed uit, april wordt minder”

Eric Van Robaeys, voorzitter van de provinciale commissie weg-piste-veld, is bezig met de samenstelling van de West-Vlaamse wielerkalender 2021. Die begint met een forfait. Alle koersen in Staden – nieuwelingen en junioren op 27/2; Gent-Staden op 28/2 – worden omwille van de coronacrisis geschrapt.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”
  vrouwenvoetbal super league

  Trainer Patrick Wachel (RSCA) ontvangt revelatie OHL: “Ik beschik over een gouden ploeg”

  Na de feestvreugde om de Gouden Schoen, waarbij Tine De Caigny bij de vrouwen met de hoogste onderscheiding in het voetbal aan de haal ging, is het weer bittere ernst wat RSCA-trainer Patrick Wachel betreft. “Ik wil de lijn van voor de winterstop doortrekken. Behalve een speelster met een Gouden schoen, beschik ik vooral over een gouden ploeg. Het team heeft er toe bijgedragen dat de top drie van de Gouden Schoen werd bezet door allemaal speelsters van Anderlecht.”
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"