Eric Van Drom: "Die vrouwen houden mij scherp. Ik moet uit mijn comfortzone komen."
Volledig scherm
Eric Van Drom: "Die vrouwen houden mij scherp. Ik moet uit mijn comfortzone komen." © Mpics

Eric Van Drom (Volley Noorderkempen): “Ik wil vooral goed volleybal brengen met mijn ploeg, de resultaten komen dan vanzelf”

volleybal eerste nationale vrouwenNa de lange corona-onderbreking begint voor Hollebeekhoeve Volley Noorderkempen - de club met wellicht de langste naam in België - het nieuwe seizoen. Op alle vlakken straalt deze Kempense club ambitie uit. Met het beachvolleybal, de G-sporters, bij de vele jeugdploegen en natuurlijk ook in de zaal met de vrouwen en de mannen. 

  1. Kevin Vandenbergh scoort aan de lopende band voor Ramsel en geniet van taak als jeugdtrainer bij moederclub KVC Westerlo: “Twee heel mooie projecten”
    VOETBAL VIERDE PROVINCIALE E

    Kevin Vanden­bergh scoort aan de lopende band voor Ramsel en geniet van taak als jeugdtrai­ner bij moederclub KVC Westerlo: “Twee heel mooie projecten”

    Kevin Vandenbergh (38) is in het voetbal een synoniem van de pure afwerker. Een status die hij als jonge gast opbouwde en tot op vandaag nog altijd meedraagt. In zijn woonplaats Ramsel speelt hij bij de plaatselijke formatie uit vierde provinciale E. Daarnaast ontfermt Vandenbergh zich bij KVC Westerlo, waar het destijds allemaal voor hem begon, mee over de jeugd.