Eric Ocansey komt dit seizoen niet vaak in actie, maar de Ghanees liet wel de netten trillen in de derby tegen Zulte Waregem. Uiteindelijk leverde het KVK niet de drie punten op.
Volledig scherm
Eric Ocansey komt dit seizoen niet vaak in actie, maar de Ghanees liet wel de netten trillen in de derby tegen Zulte Waregem. Uiteindelijk leverde het KVK niet de drie punten op. © BELGA

Eric Ocansey (KV Kortrijk) bekampt zaterdagavond zijn ex-ploeg: “Ik kreeg in Eupen de kans om prof te worden en dat was mijn grote droom”

Voetbal 1AZaterdagavond wacht KV Kortrijk een verplaatsing naar het verre Eupen. Eric Ocansey speelde van 2015-2019 bij de Panda’s en maakte daar furore, maar bij KVK komt hij amper tot niet aan de bak. 

 1. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”
  voetbal super league

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.
 2. Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstraten: “Na alle tegenslagen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”
  voetbal eerste nationale

  Geschorste Frank Belmans gaat in Tienen op zoek naar eerste uitzege met Hoogstra­ten: “Na alle tegensla­gen van de laatste weken kunnen we een opsteker gebruiken”

  Als Hoogstraten zich nog wil redden, zal het toch dringend punten moeten beginnen pakken. Te beginnen zondag op bezoek bij het nummer veertien uit de stand Tienen. De Rooikens kunnen daarvoor in de dug-out wel niet rekenen op coach Frank Belmans, die begin deze week te horen kreeg dat hij tot 31 december geschorst is.