De B-side van SV Belisia bij haar eerste aantreden in de wedstrijd tegen Lyra-Lierse afgelopen zondag. Deze trouwe supporters zullen in deze hoedanigheid dan ook niet ontbreken in de Ghelamco Arena in Gent.
Volledig scherm
De B-side van SV Belisia bij haar eerste aantreden in de wedstrijd tegen Lyra-Lierse afgelopen zondag. Deze trouwe supporters zullen in deze hoedanigheid dan ook niet ontbreken in de Ghelamco Arena in Gent. © Borgerhoff

Eric Gielen (SV Belisia): “Op AA Gent mogen spelen, is een beloning voor onze fraaie bekercampagne”

voetbal tweede nationale BAls woensdagavond om 20 uur de 1/16de finale tussen AA Gent en SV Belisia op gang geschoten wordt, zullen bij de bezoekers allicht een aantal mensen terugblikken op eerdere ontmoetingen met KV Mechelen en RSCA Anderlecht. Referentiepunten uit de voorbije tien jaar voor Spouwen-Mopertingen, met Bilzen-Waltwilder samengesmolten tot SV Belisia. Mooie herinneringen aan onvergetelijke voetbalverhalen van een vereniging, die in haar eerste fusiemaanden aan de buitenwacht probeert te bewijzen meer dan een club te willen zijn. Conform haar missie profileert SV Belisia zich als een gezonde, ambitieuze en gezellige club met een sterke lokale, maatschappelijke verankering.