Eric Bocat (l.) in actie. Yentl Van Genechten (KAS Eupen) gaat proberen hem af te stoppen.
Volledig scherm
Eric Bocat (l.) in actie. Yentl Van Genechten (KAS Eupen) gaat proberen hem af te stoppen. © Photo News

Eric Bocat en STVV niet kansloos tegen Antwerp: “Het is wekelijks vechten voor een basisplaats”

voetbal jupiler pro leagueEupen pleegde een hold-up op Stayen. De pijnlijke nederlaag bleef nog enkele dagen nazinderen, maar de focus moet naar vrijdag. Dan zakken de Kanaries af naar Deurne om het op te nemen tegen Antwerp. De surprise van coach Bernd Hollerbach thuis tegen Eupen was het optreden van Eric Bocat. De Franse flankspeler kan terugblikken op een goede prestatie en wil dat graag bevestigen tegen de Great Old.

  1. Stijn Quintiens en SK Tongeren winnen verdiend van Lyra-Lierse: “Doen gouden zaak door rechtstreekse concurrent te verslaan”

    Stijn Quintiens en SK Tongeren winnen verdiend van Ly­ra-Lier­se: “Doen gouden zaak door recht­streek­se concurrent te verslaan”

    Door de verdiende 2-0 overwinning tegen Lyra-Lierse zijn de Eburonen bezig aan een knappe reeks met 10 op 12. In het klassement doen de boys van T1 Tomas Daumantas ook een goede zaak met het behalen van de vijfde plaats. De doelpunten kwamen van de voet van topschutter Elvis Mehanovic en kapitein Gil Vanderhoven. Op de linkerflank speelde Stijn Quintiens een uitstekende partij.