Arthur Snoecx (l.) won de mannen 2-finale van thuisspeler Milan Vandevelde (r.).
Volledig scherm
Arthur Snoecx (l.) won de mannen 2-finale van thuisspeler Milan Vandevelde (r.). © philippe bourez

Enkeltoernooi TC Kortemark: winst voor Daan Bertels en Emeline De Witte

TennisHet sterk bezette enkeltoernooi van TC Kortemark kreeg zonnige en enkele prangende finales geserveerd. In de hoogste reeksen, meetellend voor het Belgian Circuit, werden Daan Bertels en  Emeline De Witte de eindwinnaars. De organiserende club moest het stellen met twee zegepalmen.

  1. Voorde-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoelpunt: “Maar geen sprake van euforie”
    Voetbal derde nationale A

    Voor­de-Appelterre blijft leider en is enige ploeg in nationale reeksen zonder tegendoel­punt: “Maar geen sprake van euforie”

    Voorde-Appelterre blijft als een wervelwind doorheen de competitie razen. Ook Eppegem kon de roodhemden zondagnamiddag niet afstoppen. Dankzij de winst (0-3) slaat de fusieclub samen met co-leider Tempo Overijse al een eerste kloofje met de rest van de ploegen. Opvallend is dat Voorde-Appelterre in de eerste vier matchen van het seizoen nog geen enkel tegendoelpunt slikte. Doelman Maxim Figys is daarmee het enige sluitstuk in de nationale reeksen dat zich dit seizoen nog niet moest omdraaien.