Gabriel (r.) wist zijn belager Bakija na de rust drie keer te verschalken.
Volledig scherm
Gabriel (r.) wist zijn belager Bakija na de rust drie keer te verschalken. © Geert Tresignie

Engel Gabriel ontbindt zijn duivels tegen Charleroi na de rust: “Halle-Gooik is klaar voor de Champions League”

Futsal eerste nationaleHalle-Gooik kende in de wedstrijd tegen Charleroi twee gezichten. Onfatsoenlijk zwak in de eerste helft, kansrijk en vloeiend daarna. De 6-2 zege moet vertrouwen schenken voor de komende Champions League. Maandag reist de club af naar Slowakije om Benfica, Lucenec en Ekaterinaburg partij te geven.

 1. Jordi Vanlerberghe maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitenshuis: “Er wordt te veel op gefocust”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Jordi Vanlerberg­he maakt comeback, maar KV Mechelen verliest opnieuw buitens­huis: “Er wordt te veel op gefocust”

  Een nieuwe nederlaag buitenshuis. Het wil maar niet lukken voor Mechelen op verplaatsing dit seizoen. Zaterdagnamiddag ging het met 2-0 de boot in in ‘t Kuipje van Westerlo. Jordi Vanlerberghe maakte na drie maanden afwezigheid zijn comeback en speelde 45 minuten. “Na lang aftellen was ik blij om terug te zijn, al had ik natuurlijk liever gewonnen.”
 2. Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”
  Wielrennen profs

  Lennert Van Eetvelt maakt indruk bij profdebuut: “Ik zat niet met een resultaat in mijn hoofd. Op vier kilometer van de finish ging ik nog een vestje halen”

  Lennert Van Eetvelt (21) heeft zijn debuut bij de profs niet gemist. De voorbije twee dagen haalde hij twee keer het podium in de Mallorca Challenge. Eerst werd de Binkomnaar derde in de Trofeo Andratx. Daags nadien deed hij nog beter door op de tweede plaats beslag te leggen in de Trofeo Tramuntana. Kobe Goossens won telkens.